Frakt, bytte & retur

 🇳🇴 Alltid gratis frakt i hele Norge ved kjøp over 399,- Ingen toll eller andre overraskelser! Lageret ligger på Enebakk utenfor Oslo. 

🇸🇪 We ship to Sweden! 3-7 days with UPS pick up package - No duties or extra taxes/fees, all is paid for at checkout! Shipping is 149,-  (Return fee 149,-)

Hvordan sendes pakken min? 📦
Leveringstiden i hele Norge på kun 3 - 5 virkedager. Du har flere fraktmuligheter: pakke rett i postkassen, hentepakke hos Posten eller levert på døren med Helthjem. Vi sender bestillingen din vanligvis innen 1-2 dager etter bestilling. Ved helg; mandags morgen.  Ved større lanseringer vil det kunne være økt utsendelsestid! 

Til Hentested (Pakken er da forsikret) 
Ønsker du å få pakken tilsendt til hentested kan du velge dette i kassen, kostnad på 39,- handler du for over 1000,- kan du velge pakke til hentested gratis. Vi anbefaler å velge pakke til hentested om du er redd for at pakken skal plasseres på dørmatten eller i postkassen, da de to alternativene ikke er forsikret. 

Helthjem - Levering på dørmatten
Dette er gratis over 399,- Rask og enkelt rett hjem på døren. 

Pakke i postkassen - Posten
Gratis over 399,- Rask og enkelt. Velger du pakke i postkassen må du være registrert som boende på adressen på posten.no. Hvis ikke får vi pakken i retur, da posten tror den er sendt til feil person/adresse. Gebyr belastes kunde 99kr ved da ikke ønsket ny sendt bestilling. 

Uopphentet sending (pakker som ikke hentes på posten etter melding om dette og går i retur til oss) må betales av kjøper for utgifter vi har hatt med dette. Kr 199,- trekkes fra kjøpet for gebyr og frakt. 

Bytte 
Bytte er alltid gratis. Du har 30 dager på å bytte eller returnere din ordre. Da får du tilsendt nye varer gratis, og returen på de du skal levere tilbake er også gratis! Dersom du bare skal bytte en vare i farge, størrelse eller produkt med lik pris kan du bare gi oss beskjed på mail så ordner vi bytte der. 

Om du vil bytte til noe annet enn det nevnte feks - til noe med en annen pris, legger du selv inn helt ny bestilling på det du vil bytte til via nettsiden -  Returen er da helt gratis. Vi sjekker alltid etter nylig ordre - når vi da refunderer for den første ordren slik at du ikke trekkes for retur dersom du da har gjort en ordre nylig etter den du returnerer. 

Kun retur 
Ønsker du kun å returnere ditt kjøp, ikke bytte noe, er returkostnaden for selve pakken tilbake til oss på 65,- kr. Dette trekkes fra beløpet når returen er behandlet.

Gå til Returportalen her  for å hente ut returlappen din. Les returvilkårene under for å få godkjent returvarene. Det er også viktig at du ber posten scanne inn pakken din eller at du mottar kvittering på at pakken er sendt i retur. 

Husk at vi har retur i 30 dager. Du ha registrert returen på nettsiden og eller beskjed om retur av pakken innen 30 dager. Du skal uten unødig opphold sende varene tilbake, eller overlevere dem til fraktselskapet. Følges ikke dette er ikke returen godkjent.

Kan jeg returnere varer fra ulike bestillinger sammen? 
Jepp. Men - Husk å legge ved returlappen fra alle bestillingen inni pakken ellers vil ikke de andre returene mottas. Dette betyr også at vi ikke er ansvarlig for de ordrenummer som det det ikke finnes sporing på fordi vi da ikke har noe forbehold om at de faktisk er i pakken.

NB! Det aksepteres kun retur eller bytte i henhold til:
Produktet må returneres i originale produktposer og annet som hører til plagget. Uten posen har ikke varen strekkoden og lageret kan ikke registrere posen. Varen må derfor være i rett pose. Dersom du ikke sender varen i posen er returen ikke godkjent. Varen kan ikke være brukt, ha deodorantmerker, flekker, ikke ha lukt som ikke samsvarer med nytt produkt, ikke mangle innhold som hører til. Gjenstander med mye rynker på plagg og som da er hensynsløst pakket, feks: som en ball, vil nektes byttes eller returneres og refunderes, grunnet da tegn på  dårlig behandlet vare. Husk at varene skal selges igjen. Du vil selv da måtte betale frakten for å få produktet sendt tilbake til igjen. 65 kr. 

Som kunde er du ansvarlig for at varene som sendes i retur oppfyller returvilkårene FØR de sendes tilbake - og å få kvittering på innlevert retur. 

Sokker/ truser kan IKKE returneres eller byttes. Selv om det er mulig å velge det i returportalen, er det ikke godkjent. Du vil da ikke få igjen pengene. 

Fra du leverer returen din på posten vil det ta 2-3 uker før returen er behandlet. 

Dersom du har betalt med  K L A R N A  skal du kunne pause betalingen selv ved å "rapportere retur" eller ved å trykke "betal" og deretter "utsett betaling". Om dette ikke er mulig, må du betale for å unngå gebyrer av Klarna, vi har ikke ansvar for dette, så får du refundert beløpet når vi har fått behandlet returen.

Reklamasjon
At det kan forekomme feil med en vare kan dessverre skje, men vi gjør vårt beste for å rette opp i feil. Henvendelse vedrørende reklamasjon/ødelagt vare skal sendes på mail til kontakt@flexwear.no med bilder/dokumentasjon av problemet. 

Takk for at du handler hos oss!